Erkki Valtamäki rohkeasti

Monikulttuurisuuden Waterloo

Näin muuttuu maailma Eskoseni. Piti uhrata kymmeniä, jopa satoja suomalaislapsia ja nuoria tyttöjä monikulttuurisuuden veriselle alttarille ennen kuin ns. oikea media ja keskeiset päättäjät heräsivät ruususen unestaan.

Nyt, kun kaikki on jo housuissa, on myöhäistä pidätellä. Monikultuurisuus on näyttänyt voimansa mitä karmeimmalla tavalla. Kukaan ei voi sanoa, etteikö varoitettu. Mm. kansanedustaja Olli Immonen kirjoitti kesällä 2015 seinälleen tekstin:

I'm dreaming of a strong, brave nation that will defeat this nightmare called multiculturalism. This ugly bubble that our enemies live in, will soon enough burst into a million little pieces. Our lives are entwined in a very harsh times. These are the days, that will forever leave a mark on our nations future. I have strong belief in my fellow fighters. We will fight until the end for our homeland and one true Finnish nation. The victory will be ours.”

Kirjoitus aiheutti valtavan vastalausemyrskyn ja vihapuheiden kohteiksi joutuivat kaikki perussuomalaisiksi tunnustautuneet. Immonen löydettiin milloin mistäkin ääriliikkeiden kuvista ja lehdet repivät otsikoista ja klikkauksia tästä rasistien rasistista ja natsien natsista. Immosta ja hänen mielipiteitään vastaan järjestettiin Helsingissä mielenosoitus, mikä keräsi 15 000 osallistujaa. Jos Immonen olisi ollut paikalla, hänet olisi teilattu.

Tästä alkoi perussuomalaisten järjestelmällinen jahtaaminen suojelupoliisin ja valtakunnansyyttäjän sekä heidän siipeilijöidensä toimesta. Se johti kymmeniin tuomioihin rikosnimikkeellä ”kiihotus kansanryhmää vastaan”.

Silloin, kun tilanteeseen olisi pitänyt puuttua, ryhdyttiin jahtaamaan meitä kriitikoita ja suomalaisuuden puolustajia. Moni meistä totuuden torvista joutui istumaan leivättömän pöydän ääreen ja nämä raiskaajat saivat jatkaa tekosiaan.

Nyt niitämme tämän pölhöyden satoa ja tiedotusvälineet, jotka silloin näitä kriminaaleja puolustivat on ajettu nurkkaan. Kaikki mediat ja johtavat poliitikot huutavat suureen ääneen, että asialle pitää tehdä jotakin. Miksette tehneet silloin syksyllä 2015, kun siitä olisi ollut jotakin hyötyä? Olette kolme vuotta myöhässä.

Lopuksi ja ihan vain muistin virkistämisesi lainaus Ilkan päätoimittaja Satu Takalan kolumnista 7.2.2016. Tämän päivä 14.1.2019) Ilkan pääkirjoituksessa ääni on kummasti muuttunut. https://www.ilkka.fi/tilaajalle/paakirjoitus/paakirjoitus-jarkytyksen-keskelta-pakko-loytaa-tiet-turvallisuuteen-1.2847663

"Eilen Seinäjoen torilla mieltään osoittaneet kansallismieliset pelkäävät kai kossunkin menevän viemäriin, kun vieras kulttuuri tulee ja pakottaa tilalle jotain vierasta. Eivät suomalaiset arvot nyt niin heikkoa tekoa ole! Itse me niistä päätämme. Kyse on jostain muusta: pelosta, pettymyksestä, ulkopuolisuudesta, jopa vihasta. Reagoida voisi toisinkin, pakolaistilanne on kaikille uusi.

...Näyttämöllä Nummisuutarien Eskon näköinen, silinteriä käyttävä hahmo riisuu takkinsa ja paljastaa leijonapaitansa: alkaa möyhääminen, joka on tuttua rasistien mielenosoituksista viimeisten puolen vuoden ajalta.

...Harmi, että Suomen ylpeyden aiheet kulttuurista kansallissankareihin kidnapataan nykypäivän mafiaveljien ja -siskojen suojeltaviksi, kysymättä haluavatko ne tulla suojelluiksi.

...Maskotiksi joutuu, jos puolella sanalla sympatiseeraa rasisteja, eikä tee eroa riittävän selväksi. Sanoista otetaan vain omiin vihamielisiin tarkoituksiin sopivat ja unohdetaan kaikki loput. Olisi mielenkiintoista tietää, moniko kansallismielisyyden lietsojista on lukenut Aleksis Kiven Nummisuutarit tai Seitsemän veljestä? Vihapuhe mainitaan jo Nummisuutareissa 1864: ”Eskoni tyhmä? Tämä on vale ja vihapuhe kateudesta nousnut...

...Mistä noussutkin, vihapuheen aallot ovat viime vuosina koko ajan vaihtaneet kohdetta: naisvihasta susivihan kautta homovihaan ja nyt maahanmuuttajavihaan. Mihin he kohdistavat vihansa viiden vuoden kuluttua? Niin muuttuu maailma..."


Erkki Valtamäki

Seinäjoki

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat